Skip to main content

Lees hier de positieve recensies die onze opdrachtgevers hebben achtergelaten!

Uitstekende service door Bouwplanvergunning. Samen tot een mooi ontwerp gekomen voor mijn dakterras. Alle communicatie met de gemeente werd ook geregeld, erg fijn.
Marko van Gemerden
Marko van Gemerden
7. November, 2023.
Dit bedrijf heeft mij super goed geholpen met het aanvragen van een omgevingsvergunning in Amsterdam Zuid. Zij adviseerde goed over de regelgeving en maakte een bijpassend ontwerp voor onze dakopbouw met dakterras. Ook adviseerde zij een aannemer waarmee wij momenteel in gesprek zijn. Wij zijn niet bekend in de bouwwereld dus dat is ook erg fijn. Hartelijk bedankt en tot de volgende.
Floris De Jong
Floris De Jong
27. Oktober, 2023.
Bouwplanvergunningen hebben mij heel fijn en duidelijk begeleid in het maken van een bouwtekening en het aan vragen van de vergunning. De communicatie was zeer vriendelijk en fijn. Super bedank.
Danny van houtum
Danny van houtum
23. Oktober, 2023.
We zijn snel en effectief geholpen met het opstellen van bouwtechnische tekeningen en een vergunningsaanvraag. Daarbij hadden we verschillende veranderingen in gedachten die zonder problemen zijn doorgevoerd
Melanie Daniels Floris Peereboom
Melanie Daniels Floris Peereboom
13. Oktober, 2023.
Snel, accuraat, behulpzaam en een engelen geduld voor als je niet thuis bent met dit soort zaken. Zelfs Vve was er blij mee!!
Jan Puijk
Jan Puijk
16. Augustus, 2023.
Heel goed geholpen
Rebwar .H Mawlood
Rebwar .H Mawlood
16. Augustus, 2023.
Super snelle service. Na de aanvrag digitaal. De volgende dag gelijk contact. Binnen 1 week was de aanvraag gedaan bij de gemeente. Echt een aanrader als je er zelf geen verstand van hebt en zelf niks wilt regelen omtrent de vergunning!
Priscilla Van Putten
Priscilla Van Putten
4. Augustus, 2023.
Een deskundige team van ontwerpers en tekenaars. Duidelijke en verzorgde tekeningen. Goede begeleiding bij vergunningen.
CAN Engineering B.V.
CAN Engineering B.V.
3. Augustus, 2023.
na veel gedoe met de gemeente over onze oude tekeningen hebben we Bouwplanvergunning ingeschakeld. We hadden een deadline, maar dat was voor hen geen probleem en zelfs nadat onze gemeente nog steeds moeilijk deed over een klein detail was het voor Bouwplanvergunning geen enkele moeite om dit snel voor ons aan te passen. En de vergunning is binnen! We zijn er heel blij mee
Mirjam Reuser
Mirjam Reuser
11. Juli, 2023.
Ik ben dik tevreden over dit bedrijf. Het is een voorbeeld hoe dienstverlening ook kan zijn in deze tijd van "snel geld verdienen". Ben geholpen door Chris, korte lijnen, goeie communicatie, en meedenkend. Opdracht was zonwering.
Consument
Consument
9. Juli, 2023.

Download de 16 tips

50%

We sturen graag de gratis download 16 tips voor de beste voorbereiding op het bouwen van jouw dakopbouw naar uw mailbox. Waar wilt u de e-mail ontvangen?

Uw gegevens zijn veilig bij ons. U kunt zich via een link in de e-mail op elk gewenst moment afmelden.