Skip to main content

Lees hier de positieve recensies die onze opdrachtgevers hebben achtergelaten!

Een deskundige team van ontwerpers en tekenaars. Duidelijke en verzorgde tekeningen. Goede begeleiding bij vergunningen.
CAN Engineering B.V.
CAN Engineering B.V.
3. Augustus, 2023.
na veel gedoe met de gemeente over onze oude tekeningen hebben we Bouwplanvergunning ingeschakeld. We hadden een deadline, maar dat was voor hen geen probleem en zelfs nadat onze gemeente nog steeds moeilijk deed over een klein detail was het voor Bouwplanvergunning geen enkele moeite om dit snel voor ons aan te passen. En de vergunning is binnen! We zijn er heel blij mee
Mirjam Reuser
Mirjam Reuser
11. Juli, 2023.
Ik ben dik tevreden over dit bedrijf. Het is een voorbeeld hoe dienstverlening ook kan zijn in deze tijd van "snel geld verdienen". Ben geholpen door Chris, korte lijnen, goeie communicatie, en meedenkend. Opdracht was zonwering.
Consument
Consument
9. Juli, 2023.
Beste Bouwplanvergunning, We zijn oprecht blij met je kundige werkwijze, je was zeer behulpzaam en deskundig en nog bedankt voor je coulance. Vriendelijke groet, Sigarenzaak Vermeij Oud-Beijerland.
Rody Kindermode
Rody Kindermode
25. Mei, 2023.
Top bedrijf .. communicatie is super .. klantvriendelijk
dima al modhiji
dima al modhiji
22. Mei, 2023.
Fijne communicatie en snelle reacties. Het team heeft er voor gezorgd, dat ook nadat er aanvullende tekeningen voor de Gemeente nodig waren, de juiste tekeningen snel en volgens afspraak geleverd werden. Super service!
Covered by Linda
Covered by Linda
14. Mei, 2023.
Goed ontwerp en snelle service bij benodigde aanpassingen, fijn! Aan te bevelen.
Alfons
Alfons
30. April, 2023.
Erg tevreden over de service, prijs, kwaliteit en de communicatie. Super flexibel ook op het moment dat er wat snelheid in het project kwam. En natuurlijk blij met het resultaat!
Maarten&Sanne Staarink
Maarten&Sanne Staarink
17. April, 2023.