Meer leefruimte in Wijdschild? Dat kan met een dakopbouw.

We regelen zorgeloos de omgevingsvergunning voor € 1.950,-

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat de huizen in uw wijk zich uitstekend lenen om extra woonruimte en buitenruimte te creëren door het bouwen van een derde etage. Een dakopbouw zorgt niet alleen voor aanzienlijk meer woongenot, maar het is met de huidige huizenprijzen ook een slimme investering. Mocht u de woning ooit willen verkopen dan leveren de extra vierkante meters een enorme meerwaarde.

Voor een dakopbouw heeft u altijd een vergunning nodig. Bij het indienen van een vergunningsaanvraag verplicht de gemeente u een bouwtekening (ontwerp), plattegrond en gevelaanzicht toe te voegen. Daar kan Bouwplanvergunning.nl u bij helpen.

Gegevens achterlaten
Bouwplanvergunning.nl biedt u:
 • ruime ervaring met het aanvragen van vergunningen bij de gemeente Gorinchem;
 • een ingediende vergunningsaanvraag binnen drie weken;
 • de snelste levertijd in de markt;
 • al uw persoonlijke wensen op tekening verwerkt;
 • snelle en duidelijke communicatie;
 • eerlijke en vaste prijzen;
 • de aanbeveling van ervaren aannemers die snel kunnen starten.

Wat is er nodig voor een vergunning bij een dakopbouw? 

Op de derde verdieping van uw huis kan een dakopbouw gerealiseerd worden van ruim 30 m²  met een buitenruimte van ruim 10m². Er kan dus een gehele verdieping toegevoegd worden, inclusief extra buitenruimte! Stap 1 van dit proces is het aanvragen van een ‘Omgevingsvergunning’.

U heeft de volgende stukken nodig voor de vergunningaanvraag:
 • Bouwtekeningen van de bestaande en de nieuwe situatie, volledig uitgewerkt volgens uw wensen;
 • Constructieberekeningen voor de nieuw te plaatsen dakopbouw en het te maken trapgat;
 • Ventilatieberekeningen voor de nieuwe ruimten;
 • Daglichtberekeningen voor de opbouw;
 • Detailtekeningen van de aansluitende materialen.

Bouwplanvergunning.nl verzorgt al deze documenten en heeft al meerdere omgevingsvergunningen voor dakopbouwen vergund gekregen bij de gemeente Gorinchem. We bieden u nu een speciale pakketprijs van € 1.950,-, waarbij we u volledig ontzorgen. Wilt u samen met uw buren de vergunning aanvragen? Dan ontvangt u 10% korting.

Ook delen we graag ervaringen met betrouwbare en ervaren aannemers in dakopbouwen. We brengen u graag in contact met een van onze vaste aannemers.

Vraag nu uw vergunning aan, nog voor de veranderingen vanaf 2024.

Vanaf 1 januari 2024  treedt de nieuwe omgevingswet in werking. Hierdoor verandert de toetsing van een aanvraag voor een bouwwerk en wordt het gecompliceerder en duurder om een omgevingsvergunning te krijgen. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Vraag dan zo snel mogelijk uw vergunning aan.

Wilt u een vergunningsaanvraag in gang zetten? Of liever eerst meer informatie ontvangen? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens achterlaten

“Wij zijn zeer tevreden over Bouwplanvergunning.nl. Wij zijn geholpen door Chris, erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. We hadden meerdere plattegronden nodig voor de bouwplannen voor onze woning in Wijdschild, Gorinchem; een dakopbouw en verbouwing van 2 andere verdiepingen. Chris heeft dit tot in de puntjes verzorgd en we mochten meerdere keren wijzigingen aanbrengen zonder extra kosten. Kortom, wij kunnen Chris en Bouwplanvergunning.nl zeker aan iedereen aanbevelen!”

DeboraBewoonster Wijdschild

“Ik ben inmiddels met de derde dakopbouw bezig in deze wijk. De tekeningen en berekeningen worden altijd zorgvuldig samengesteld door Bouwplanvergunning.nl”

NiekAannemer